Ekipi Editorial

Kryeredaktore
Mikaela Minga
Redaksia
Nebi Bardhoshi (IAKSA)
Olsi Lelaj (IAKSA)
Lumnije Kadriu (Instituti Albanologjik i Prishtinës)
Arsim Canolli (Universiteti i Prishtinës)
Afërdita Onuzi
Redaktore gjuhësore
Mimoza Shqefni
Përkujdesja grafike
Dorina Muka
Kopertina
Eros Dibra
Bordi këshillues
Ger Duijzings (Universiteti i Regensburg-ut)
Giuliana Prato (Universiteti i Kent-it)
Nicola Scaldaferri (Universiteti i Milano-s)
Julie Vullnetari (Universiteti i Southampton-it
Nathalie Clayer (CETOBaC - Qendra e studimeve turke, osmane, ballkanike dhe
të Azisë qendrore, Paris)