Artikujt më të lexuar

(II): Rudina, Domoshtica, Pashtrik, Luma, Gora, Opolja (Opoja) dhe Dabri.
Ermal Nurja
 41
Armëpunuesit e Tetovës, Dibrës dhe Elbasanit
Robert Elgood
 35
Lezha, Debri, Spasi, Puka, Iballa, Fanti i Madh dhe i Vogël, Mirdita, Zadrima dhe Rragami
Ermal Nurja
 5