Kthehu tek Detajet e Artikullit Dokumentimi dhe ndërhyrjet konservuese preliminare në mozaikun e zbuluar në kuadër të projektit "Restaurimi i Xhamisë Mbret dhe Teqesë së Helvetive", Berat Shkarko Shkarko PDF