Gega, Reshat. “Baptiseri I Butrintit : Arkitektura Dhe Të dhëna Të Reja Në Ecurinë Funksionale”. Studime Muzeologjike 10, no. 10 (December 23, 2020): 77-87. Accessed October 20, 2021. http://albanica.al/studime_muzeologjike/article/view/111.