Nata e zezë

Autorët

  • Et'hem Haxhiademi

DOI:

https://doi.org/10.54273/ra.v1i1.72

Abstrakti

Kjo poezi u mundësua falë bashkëpunimit dhe ndihmës së pakursyer të mbesës së Et’hem Haxhiademit, Hortensia Haxhiademi - Pëllumbi, të cilën gjejmë rastin ta falenderojmë për materialin, e vënë në dispozicion për këtë numër të revistës.
Në numrat në vijim ne do të mundohemi të sjellim edhe krijime të tjera të tij dhe një informacion më të bollshëm mbi krijimtarinë e Haxhiademit. Ribotuar pas 80 vjetësh për herë të parë në qershor 2015

Fjalët kyçe:

Revista Albanon

Shkarkimet

Download data is not yet available.

Metrics

Metrics Loading ...

Downloads

Botuar

2020-05-21

Si të citoni

Haxhiademi, E. (2020) “Nata e zezë”, Albanon. Elbasan, Albania, 1(1), pp. 73–76. doi: 10.54273/ra.v1i1.72.

Numri

Seksioni

Artikujt