Nurja, E. (2021). Sanxhaku i Dukagjinit dhe dy regjistrimet e viteve 1571 dhe 1591 (pjesa e parë): Lezha, Debri, Spasi, Puka, Iballa, Fanti i Madh dhe i Vogël, Mirdita, Zadrima dhe Rragami. Albanon, 2(1), 9–21. https://doi.org/10.54273/ra.v2i1.137