Nurja, E. (2021). Sanxhaku i Dukagjinit dhe dy regjistrimet e viteve 1571 dhe 1591 (pjesa e dytë): (II): Rudina, Domoshtica, Pashtrik, Luma, Gora, Opolja (Opoja) dhe Dabri. Albanon, 2(2), 56–69. https://doi.org/10.54273/ra.v2i2.169