Nurja, Ermal. 2021. “Sanxhaku I Dukagjinit Dhe Dy Regjistrimet E Viteve 1571 Dhe 1591 (pjesa E parë): Lezha, Debri, Spasi, Puka, Iballa, Fanti I Madh Dhe I Vogël, Mirdita, Zadrima Dhe Rragami”. Albanon 2 (1). Elbasan, Albania:9-21. https://doi.org/10.54273/ra.v2i1.137.