Kapllani, Migena, and Dhurata Valera. 2023. “‘Radhoi I Algjebrës’ Klasa E IItë, Shkolla Normale Elbasan: Dorëshkruar Si Një Punim Shkencor, Metodik Dhe gjuhësor Në fushën E matematikës”. Albanon 2 (4). Elbasan, Albania:85-99. https://albanica.al/albanon/article/view/646.