Nurja, E. (2021) “Sanxhaku i Dukagjinit dhe dy regjistrimet e viteve 1571 dhe 1591 (pjesa e parë): Lezha, Debri, Spasi, Puka, Iballa, Fanti i Madh dhe i Vogël, Mirdita, Zadrima dhe Rragami”, Albanon. Elbasan, Albania, 2(1), pp. 9–21. doi: 10.54273/ra.v2i1.137.