Nurja, E. “Sanxhaku I Dukagjinit Dhe Dy Regjistrimet E Viteve 1571 Dhe 1591 (pjesa E parë): Lezha, Debri, Spasi, Puka, Iballa, Fanti I Madh Dhe I Vogël, Mirdita, Zadrima Dhe Rragami”. Albanon, vol. 2, no. 1, Oct. 2021, pp. 9-21, doi:10.54273/ra.v2i1.137.