Kapllani, M., and D. Valera. “‘Radhoi I Algjebrës’ Klasa E IItë, Shkolla Normale Elbasan: Dorëshkruar Si Një Punim Shkencor, Metodik Dhe gjuhësor Në fushën E matematikës”. Albanon, vol. 2, no. 4, Feb. 2023, pp. 85-99, https://albanica.al/albanon/article/view/646.