Vëll. 1 No. 3 (2018): Albanon

Albanon
ISSN: 2616-6372
Vëll. 1 No. 3 (2018)
Botuar: 2021-10-16

Thesaret “e fshehura” të qytetit të Elbasanit

Prof. Riza Hasa
1-6
DOI: https://doi.org/10.54273/ra.v1i3.114

Administrata lokale dhe demografia e kazasë së Elbasanit, sipas vjetarëve të Manastirit, për periudhën 1888-1896

Ermal Nurja
7-18
DOI: https://doi.org/10.54273/ra.v1i3.115

Margaret Hasluck, 1885-1948

Hyjni Ceka
19-29
DOI: https://doi.org/10.54273/ra.v1i3.116

Gjergj Kastrioti Skënderbeu në këngët popullore

Ahmet Mehmeti
32-41
DOI: https://doi.org/10.54273/ra.v1i3.117

Konvertimi në një fe i shqiptarëve, rezultoi i pamundur..

Dr. Shefqet Deliallisi
42-46
DOI: https://doi.org/10.54273/ra.v1i3.118

Elbasanishtja me syrin e një gjermani - Rrëfim i Gustav Weigand-it

Prof. Dr. Emine Sadiku Teichmann
47-51
DOI: https://doi.org/10.54273/ra.v1i3.119

55 vjet nga shfaqja e parë e grupit teatror profesionist Skampa të Elbasanit

Fetah Biza
52-59
DOI: https://doi.org/10.54273/ra.v1i3.120

Vlerat e Bibliotekës Publike Qemal Baholli

Manjola Hatellari
60-69
DOI: https://doi.org/10.54273/ra.v1i3.121

Lundrimi i turbullt i kritikës së artit Shkrime të pabotuara të Sergio Bettini-t (1936-1977)

Silva Belegu
80-83
DOI: https://doi.org/10.54273/ra.v1i3.122