[1]
Minga, M. 2023. Çesk Zadeja. Jeta dhe vepra: VASIL S. TOLE Prishtinë: Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës (2022, ISBN 978-9951260534). Antropologji. 5, 1 (May 2023), 158–161.