(1)
Minga, M. Çesk Zadeja. Jeta Dhe Vepra: VASIL S. TOLE Prishtinë: Akademia E Shkencave Dhe E Arteve Të Kosovës (2022, ISBN 978-9951260534). Antro 2023, 5, 158-161.