Kaçiu, E. (2023). Trajektore të skajimit të romëve gjatë periudhës së qeverisjes së mbretit Zog dhe regjimit Nazi-Fashist. Antropologji, 5(1), 6–27. Retrieved from https://albanica.al/antropologji/article/view/758