Minga, M. (2023). Çesk Zadeja. Jeta dhe vepra: VASIL S. TOLE Prishtinë: Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës (2022, ISBN 978-9951260534). Antropologji, 5(1), 158–161. Retrieved from https://albanica.al/antropologji/article/view/765