LEKA, A. Figura të mitologjisë në epikën popullore shqiptare dhe propozim për një rrugë alternative të mbërritjes së tyre në epos. Antropologji, [S. l.], v. 2, n. 1, p. 120–148, 2023. Disponível em: https://albanica.al/antropologji/article/view/732. Acesso em: 29 feb. 2024.