KAÇIU, E. Trajektore të skajimit të romëve gjatë periudhës së qeverisjes së mbretit Zog dhe regjimit Nazi-Fashist. Antropologji, [S. l.], v. 5, n. 1, p. 6–27, 2023. Disponível em: https://albanica.al/antropologji/article/view/758. Acesso em: 4 dec. 2023.