MINGA, M. Çesk Zadeja. Jeta dhe vepra: VASIL S. TOLE Prishtinë: Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës (2022, ISBN 978-9951260534). Antropologji, [S. l.], v. 5, n. 1, p. 158–161, 2023. Disponível em: https://albanica.al/antropologji/article/view/765. Acesso em: 9 dec. 2023.