Leka, Arian. 2023. “Figura Të Mitologjisë Në epikën Popullore Shqiptare Dhe Propozim për Një Rrugë Alternative Të mbërritjes Së Tyre Në Epos”. Antropologji 2 (1):120-48. https://albanica.al/antropologji/article/view/732.