Kaçiu, Ervin. 2023. “Trajektore Të Skajimit Të romëve Gjatë periudhës Së Qeverisjes Së Mbretit Zog Dhe Regjimit Nazi-Fashist”. Antropologji 5 (1):6-27. https://albanica.al/antropologji/article/view/758.