Minga, Mikaela. 2023. “Çesk Zadeja. Jeta Dhe Vepra: VASIL S. TOLE Prishtinë: Akademia E Shkencave Dhe E Arteve Të Kosovës (2022, ISBN 978-9951260534)”. Antropologji 5 (1):158-61. https://albanica.al/antropologji/article/view/765.