Kaçiu, E. (2023) “Trajektore të skajimit të romëve gjatë periudhës së qeverisjes së mbretit Zog dhe regjimit Nazi-Fashist”, Antropologji, 5(1), pp. 6–27. Available at: https://albanica.al/antropologji/article/view/758 (Accessed: 4 December 2023).