Minga, M. (2023) “Çesk Zadeja. Jeta dhe vepra: VASIL S. TOLE Prishtinë: Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës (2022, ISBN 978-9951260534)”, Antropologji, 5(1), pp. 158–161. Available at: https://albanica.al/antropologji/article/view/765 (Accessed: 9 December 2023).