[1]
M. Minga, “Çesk Zadeja. Jeta dhe vepra: VASIL S. TOLE Prishtinë: Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës (2022, ISBN 978-9951260534)”, Antro, vol. 5, no. 1, pp. 158–161, May 2023.