Leka, A. “Figura Të Mitologjisë Në epikën Popullore Shqiptare Dhe Propozim për Një Rrugë Alternative Të mbërritjes Së Tyre Në Epos”. Antropologji, vol. 2, no. 1, May 2023, pp. 120-48, https://albanica.al/antropologji/article/view/732.