Kaçiu, E. “Trajektore Të Skajimit Të romëve Gjatë periudhës Së Qeverisjes Së Mbretit Zog Dhe Regjimit Nazi-Fashist”. Antropologji, vol. 5, no. 1, May 2023, pp. 6-27, https://albanica.al/antropologji/article/view/758.