Minga, M. “Çesk Zadeja. Jeta Dhe Vepra: VASIL S. TOLE Prishtinë: Akademia E Shkencave Dhe E Arteve Të Kosovës (2022, ISBN 978-9951260534)”. Antropologji, vol. 5, no. 1, May 2023, pp. 158-61, https://albanica.al/antropologji/article/view/765.