Kaçiu, Ervin. “Trajektore Të Skajimit Të romëve Gjatë periudhës Së Qeverisjes Së Mbretit Zog Dhe Regjimit Nazi-Fashist”. Antropologji 5, no. 1 (May 16, 2023): 6–27. Accessed December 4, 2023. https://albanica.al/antropologji/article/view/758.