Minga, Mikaela. “Çesk Zadeja. Jeta Dhe Vepra: VASIL S. TOLE Prishtinë: Akademia E Shkencave Dhe E Arteve Të Kosovës (2022, ISBN 978-9951260534)”. Antropologji 5, no. 1 (May 16, 2023): 158–161. Accessed December 9, 2023. https://albanica.al/antropologji/article/view/765.