1.
Leka A. Figura të mitologjisë në epikën popullore shqiptare dhe propozim për një rrugë alternative të mbërritjes së tyre në epos. Antro [Internet]. 2023 May 12 [cited 2024 Feb. 29];2(1):120-48. Available from: https://albanica.al/antropologji/article/view/732