1.
Kaçiu E. Trajektore të skajimit të romëve gjatë periudhës së qeverisjes së mbretit Zog dhe regjimit Nazi-Fashist. Antro [Internet]. 2023 May 16 [cited 2023 Dec. 4];5(1):6-27. Available from: https://albanica.al/antropologji/article/view/758