1.
Minga M. Çesk Zadeja. Jeta dhe vepra: VASIL S. TOLE Prishtinë: Akademia e Shkencave dhe e Arteve të Kosovës (2022, ISBN 978-9951260534). Antro [Internet]. 2023 May 16 [cited 2023 Dec. 9];5(1):158-61. Available from: https://albanica.al/antropologji/article/view/765