[1]
Muçolli, S. 2022. Ruajtja dhe evidentimi i dokumenteve si hapa të nevojshëm në funksion të shërbimit dhe përmbushjes së detyrave ligjore të arkivave. Arkivat Shqiptare. 53, 1-2 (Jan. 2022), 153–157.