(1)
Muçolli, S. . Ruajtja Dhe Evidentimi I Dokumenteve Si Hapa Të nevojshëm Në Funksion Të shërbimit Dhe përmbushjes Së Detyrave Ligjore Të Arkivave. ArkShqip 2022, 53, 153-157.