Alija, K. . (2022). Menaxhimi i programeve për ruajtjen e historisë dhe vlerësimi i lëndës arkivore. Arkivat Shqiptare, 53(1-2), 198–204. Retrieved from https://albanica.al/arkivat/article/view/263