Muçolli, S. . (2022). Ruajtja dhe evidentimi i dokumenteve si hapa të nevojshëm në funksion të shërbimit dhe përmbushjes së detyrave ligjore të arkivave. Arkivat Shqiptare, 53(1-2), 153–157. Retrieved from https://albanica.al/arkivat/article/view/276