ALIJA, K. . Menaxhimi i programeve për ruajtjen e historisë dhe vlerësimi i lëndës arkivore. Arkivat Shqiptare, [S. l.], v. 53, n. 1-2, p. 198–204, 2022. Disponível em: https://albanica.al/arkivat/article/view/263. Acesso em: 12 jul. 2024.