MUÇOLLI, S. . Ruajtja dhe evidentimi i dokumenteve si hapa të nevojshëm në funksion të shërbimit dhe përmbushjes së detyrave ligjore të arkivave. Arkivat Shqiptare, [S. l.], v. 53, n. 1-2, p. 153–157, 2022. Disponível em: https://albanica.al/arkivat/article/view/276. Acesso em: 25 feb. 2024.