SEJDINI, E. Institucionet arkivore kombëtare dhe nevoja e trajnimit të vazhdueshëm për rritjen e cilësisë të punonjësit arkivor. Arkivat Shqiptare, [S. l.], v. 57, n. 1-2, p. 211–222, 2023. Disponível em: https://albanica.al/arkivat/article/view/816. Acesso em: 29 feb. 2024.