SHAHOLLI, D. Roli i arkivave dhe politikave arkivore në promovimin dhe mbrojtjen e të drejtave të njeriut. Arkivat Shqiptare, [S. l.], v. 58, n. 1-2, p. 15–22, 2023. Disponível em: https://albanica.al/arkivat/article/view/821. Acesso em: 12 jul. 2024.