MUSAJ, E.; RAMAJ, Y. Përshkrimi arkivor, përkufizime, objektiva dhe impakti i teknologjisë së informacionit. Arkivat Shqiptare, [S. l.], v. 58, n. 1-2, p. 71–80, 2023. Disponível em: https://albanica.al/arkivat/article/view/827. Acesso em: 9 dec. 2023.