Alija, Kosovar. 2022. “Menaxhimi I Programeve për Ruajtjen E Historisë Dhe vlerësimi I lëndës Arkivore”. Arkivat Shqiptare 53 (1-2):198-204. https://albanica.al/arkivat/article/view/263.