Muçolli, Shqipe. 2022. “Ruajtja Dhe Evidentimi I Dokumenteve Si Hapa Të nevojshëm Në Funksion Të shërbimit Dhe përmbushjes Së Detyrave Ligjore Të Arkivave”. Arkivat Shqiptare 53 (1-2):153-57. https://albanica.al/arkivat/article/view/276.