Sejdini, Enkelejda. 2023. “Institucionet Arkivore kombëtare Dhe Nevoja E Trajnimit Të vazhdueshëm për Rritjen E cilësisë Të punonjësit Arkivor”. Arkivat Shqiptare 57 (1-2):211-22. https://albanica.al/arkivat/article/view/816.