Shaholli, Dorina. 2023. “Roli I Arkivave Dhe Politikave Arkivore Në Promovimin Dhe Mbrojtjen E Të Drejtave Të Njeriut”. Arkivat Shqiptare 58 (1-2):15-22. https://albanica.al/arkivat/article/view/821.