Musaj, Endrit, and Ylber Ramaj. 2023. “Përshkrimi Arkivor, përkufizime, Objektiva Dhe Impakti I Teknologjisë Së Informacionit”. Arkivat Shqiptare 58 (1-2):71-80. https://albanica.al/arkivat/article/view/827.