Alija, K. . (2022) “Menaxhimi i programeve për ruajtjen e historisë dhe vlerësimi i lëndës arkivore”, Arkivat Shqiptare, 53(1-2), pp. 198–204. Available at: https://albanica.al/arkivat/article/view/263 (Accessed: 25 February 2024).