[1]
S. . Muçolli, “Ruajtja dhe evidentimi i dokumenteve si hapa të nevojshëm në funksion të shërbimit dhe përmbushjes së detyrave ligjore të arkivave”, ArkShqip, vol. 53, no. 1-2, pp. 153–157, Jan. 2022.